#Post Title #Post Title #Post Title
Tuesday, May 15, 2012

CIk Siti.... geli dengan Cik Lie..

Assalamualaikum readers! yang disayangi.. how are you there? Sesungguhnya Allah swt itu adalah pemilik atas segala-galanya.. Dialah pemilik jiwa dan apa yg berlaku adalah dengan izin-Nya.. itu pendekatan yg saya akan guna.. bila mana saat. jiwa gulana, hepy , etc.. pokoknya.. Apa yg berlaku atas keizinanNYA - cey.. herm.. im not good in bermadah berpuisi.. actually, jari pada pagi ni .. rasa gatal.. nak mengetuk dan menari2 di keyboard.. 

jump up to the title ### Kenapa CIk Siti.... geli dengan Cik Lie..

terutama sekali.. siapakah ini cik Siti.. lets me introduce her..

Cik Siti adalah seorang seorang wanita yang ekstrovert. Bercirikan seorang ektrovert secara automatically, kita akan berfikir dia seorang yang berani! benar!. memang dia seorang yang berani.. but then... dia sangat geli or takut dengan CiK Lie.. kata Cik Siti.. Cik Lie ni menggelikan dan menakutkan.. Cik Lie akan menyebabkan Cik Siti bernafas dgn laju.. terasa sesak nafas.. bukan bermakna Cik Siti mmpunyai astma or something like that.. tpi tak dinafikan CIk Siti mmpunyai rakan alah dgn Cik Lie dan bau CIk Lie yg kurang menyenangkan akan menyebabkan kwn Cik Siti astma.

mengapa? Bukankah Cik Lie pun ciptaan Allah.. tak seharusnya Cik Siti beranggapan sedemikan kepada makhluk ALLAH..

Ye.. memang benar.. mari kita  lihat  dan fahami jiwanya mengapa Cik Siti sangat kurang berkenan dengan Cik Lie...

# Cik Siti sedang
[ Read More ]
 
 

Recent Comments

Followers

Love Is Cinta, I'm Sorry, Please Forgive Me, I Love YOU, THANK YOU
Cuteki greetings

Counselor To Be

Assalamualaikum warahmatullahiwabaratuh.

Salam sejahtera.

Dengan Nama Tuhan Yang Maha Esa, bersyukur kepada-Nya, kerana akhirnya blog 'Counselor To Be' telah berjaya ditubuhkan.

Tujuan penubuhan blog ini adalah untuk berkongsi ilmu tentang dunia kaunseling dan perjalanan hidup penulis dalam usaha untuk menjadi manusia yang lebih baik.

Semoga penulisan yang dikongsikan dan tercoret di dalam blog ini akan memberi kebaikan buat diri penulis dan pembaca.Kepada bakal kaunselor, terutamanya sahabat-sahabat Batch Realiti, semoga kita akan menjadi kaunselor yang hebat satu hari nanti.A Journey Of Thousand Miles Start With A Single Step! Siti hajar Aliyais

Bicara kaunseling